viernes, 27 de marzo de 2020

PROPOSTA 12- IOGA, CONTE

VOS DEIX MÉS PROPOSTES!


1- IOGA: Aquí teniu una sèrie de postures de ioga. Les heu de provar totes, posar-li un nom a cada una i dir-me quina és la més difícil i la que més vos agrada. Ho podeu escriure com a comentari al blog
(exemple: Sofia. 1. peixet, 2.marejat... La més difícil 3, la que més m'agrada 8)

2- CONTE: LA RATETA QUE ESCOMBRAVA L'ESCALETA



M'agradaria que me dibuixassiu els animals que més vos agraden del conte. Pensau enviar-me una foto!




QUE TENGUEU UN BON DIA!

LES VOSTRES FOTOS






















13 comentarios:

  1. Noa/1-peixet,2-marejat,3-tocapeus,4-ballarí,5-equilibri,6-sirena,7-relaxat,8-pont

    ResponderEliminar
  2. Respuestas
    1. És vera Noa, es número 2 és ben difícil, però si practiques, estic segura que te surtirà beníssim! J m'envies qualque foto!

      Eliminar
  3. Alejandro,/ el 4 el mas dificil, 6 me ha gustado

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Alejandro, fa falta molt d'equilibri per fer sa postura 4, però estic segura que ho aconseguiràs! Fas molt bé sa postura 6. M'agrada molt sa teva foto. Segueix així!

      Eliminar
    2. Quin nom li posaries a cada postura, Alejandro?

      Eliminar
  4. Jose/ el mas dificil el 4 y el que me a gustado mucho el 2

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. N'Alejandro i tu pensau que sa més difícil és sa 4. Mantenir s'equilibri és difícil i necessita paciència i practicar. Segueix practicant, i quan ho aconsegueixis, envia'm una foto! I sa que més t'agrada és sa 2, que per na Noa és sa més difícil. Potser li pots ensenyar qualque truco perquè ella la pugui fer!

      Eliminar
    2. Quin nom li posaries a cada postura, José?

      Eliminar
  5. Hola aixa soy soraya el número 1 me a parecido una mariposa 2 elefante 3 oveja 4 serpiente esta ha sido para mi el más difícil 5 pato 6 gusano este me ha gustado mucho 7 el rey simba 8 un triangulo un besito aixa

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Soraya, ja he vist a ses fotos que has practicat molt. M'agraden els noms que has triat. Quasi tots són animals. Sa postura 5, que te pareix sa més difícil, necessita molt d'equilibri. Segur que si practiques te sortirà beníssim. I t'agrada sa mateixa postura que n'Alejandro: es cuc. Segueix practicant! Besitos!

      Eliminar
  6. Hola Aixa soy Brianna, la postura que estoy haciendo la llamaría rosa porque me hace acordar a una flor. Me agrada mucho el yoga y siempre hacemos postura con mi hermana, me agrada mucho la postura de la mariposa. Un beso, fins aviat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Brianna! M'agrada molt es nom que li has posat a sa postura 7. Me sembla beníssim que practiquis ioga amb na Belén. Seguiu així! Una besada forta, forta!

      Eliminar

PROPOSTA 38- CONTE LLUNA

BON DIA! AVUI VOS DEIX UNA PROPOSTA SENZILLA I VOS ANIM A QUE SEGUIU PRACTICANT EL BALL DE FI DE CURS! 1- CONTE: A QUÈ FA GUST LA LLUNA ...